zondag 27 februari 2011

Knopen doorhakken

Vandaag hebben we een grote stap genomen. We hebben er lang over gediscussieerd, alles afgewogen en veel berekend.
Maar vanaf vandaag staat huis Tosca, ons tweede vakantiehuis op de site te huur voor 2012!
Aangezien we de vorige keer zo ontzettend pech hebben gehad met de datum van het begin van de verhuur van huis Boris, blijven we voorzichtig. Natuurlijk waren de vorige keer de omstandigheden heel anders. De druk om te beginnen met de verhuur was groot en we hadden geen ervaring en dan ook nog eens erg veel pech: dat we te maken kregen met een failliete aannemer is niet iets wat je kan voorspellen.
De renovatie gaat dus heel goed en huis Tosca begint al steeds meer een echt vakantiehuis te worden.
Aangezien er telkens mensen aan het werk zijn is er nog geen goede gelegenheid geweest om goede foto's te maken. Wie weet aankomende week, want het wordt weer lente-weer met een lekker zonnetje, dus dan is het een stuk beter qua licht om te fotograferen.

Doordat huis Tosca erbij komt in de verhuur, zal het verhuren van huis Boris ook een beetje anders worden. Twee huizen schoonmaken en mensen rondleiden op één dag is iets te veel van het goede voor mij. Daarom zal de verhuur van huis Boris na 30 december 2011 alleen nog maar per week gaan en verhuist de wisseldag naar de zaterdag. Huis Tosca kan wel voor een weekend of midweek gehuurd worden en krijgt als wisseldag daarom de vrijdag.

Wat een knopen moet je allemaal doorhakken, aan een hoop dingen denken en wat is dat spannend allemaal!
Stiekum hopen we natuurlijk dat we huis Tosca al eerder af hebben, maar zoals ik al zei, we blijven voorzichtig en voorspellen niets. Blijf deze Blog maar volgen, daarin hou ik jullie op de hoogte...

Geen fotootje dus van het steeds mooier wordende huis Tosca, maar ik had nog wel een foto van het uitzicht uit het raam van de woonkamer:

Geen opmerkingen: