dinsdag 10 maart 2009

Wandelen voor hulphond


Onderstaand persberichtje kwam binnen op de redactie van Grasduinen. Aangezien ik altijd de vereniging Hulphond een warm hart toedraag, leek het me leuk om het op mijn blog te zetten. Wie weet zijn er hondenmensen die mijn blog lezen, die het heel leuk vinden om met zoiets mee te doen. Veel plezier dan!

Maart 2009 – Zondag 26 april 2009 wordt de leukste hondenwandeling van Nederland georganiseerd.

Op deze dag staat recreatiegebied Bussloo, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer, in het teken van de leukste hondenwandeling van Nederland voor Stichting Hulphond. Diverse bekende Nederlanders zullen belangeloos aan deze dag meewerken. De wandelroute is ongeveer 3 km lang en is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. U kunt met uw hond starten op een zelf te bepalen tijdstip tussen 11.30 en 15.00 uur.

Bijdrage voor Stichting Hulphond
De bijdrage voor deze wandeling is € 2,50 per deelnemende hond. Dit bedrag is bestemd voor Stichting Hulphond en zal door Royal Canin worden verdubbeld. Voor elke ingeschreven hond waarmee u deelneemt, ontvangt u een tas met leuke presentjes - waarbij ook de hond niet vergeten wordt - en een actiebon voor een gratis kaartje voor Ouwehands Dierenpark (maximaal 1 per adres). Tevens maakt elke deelnemer kans op een jaar lang gratis Royal Canin gezondheidsvoeding voor de hond. Naast de wandeling zal het evenemententerrein vanaf 11.30 uur gevuld zijn met diverse bekende Nederlanders, verschillende shows, demonstraties, attracties, horeca en nog veel meer.
Hier zal op deze dag ook de prijsuitreiking van de verkiezing van de leukste hond van Nederland plaatsvinden.
Kortom, een dag die geschikt is voor zowel jong als oud waarbij u en uw hond een perfect team kunnen vormen voor Stichting Hulphond. Loopt uw hond ook mee voor Stichting Hulphond?
Op de website vindt u meer informatie en kunt u uw hond direct inschrijven. www.wandelvoorhulphond.nl

Geen opmerkingen: